Astma en Allergiekoepel vzw

Bekijk uw bestellijstUw winkelwagen is leeg
Bestel onze publicaties!

 U bent hier: Startpagina > Nieuws > ' Woon Gezond, Kies bewust'

Gratis telefoonnummer: 0800 84321

' Woon Gezond, Kies bewust'

Graag kondigen wij onze jaarlijkse actieweek rond gezond binnenmilieu 2018 aan. De actieweek zal lopen van 12 tot 16 november 2018 en focust dit jaar op gezond product gebruik: ' Woon Gezond, Kies bewust'.

Omdat we met z’n allen gemiddeld 20 uur per dag binnen door brengen, verdient ons binnenmilieu de nodige aandacht. Wij hebben zelf een grote invloed op de luchtkwaliteit in huis, door de producten en materialen die we in huis gebruiken. Zonder dat je het beseft, vervuil je de lucht binnen door de producten die je gebruikt of nieuwe materialen die je in huis haalt. En dat kan een slechte invloed hebben op je gezondheid. Wij willen met deze campagne tips meegeven om hier zelf iets aan te doen!

Zo gaan we voor dagelijks gebruik dieper in op roken in huis, het gebruik van spuitbussen en sprays, producten met gevarensymbolen, pesticiden en stoken.
We geven tips voor klussers over verluchten en beschermende kledij.
Ga je (ver)bouwen? Surf dan naar www.bouwgezond.be voor gespecialiseerde informatie over gezond bouwen.

Help jij ons om de boodschap ‘Woon gezond, kies bewust’’ uit te dragen? Zet tijdens de week van ‘Gezond binnen’ het belang van gezond wonen en bewuste keuzes extra in de kijker en toon hoe mensen werk kunnen maken van een gezonde woning.
Ideeën of inspiratie? Surf snel naar www.gezondbinnenmilieu, voor materiaal en acties om tijdens de actieweek het belang van bewuste keuzes, voor een gezond huis in de kijker te zetten.

Naar vorige pagina

Info geplaatst op 04-10-2018.

Astma en Allergiekoepel vzw Gebruiksvoorwaarden en privacy

Informatie

Diensten

powered by DNSmaster
hosted by IT Consult

Wat is astma
Wat is allergie
Wat is COPD

Allergeenarm huis
Buiten
Publicaties

Vragen
Links
Contact